D. 17. marts 2018 var der generelforsamling i vores selskab, DUGOF.

Efterfølgende kom overlæge Mette Meinert fra Skejby Sygehus med et oplæg om vulvodyni og forskellige hudlidelser relateret til vulva.

Meget spændende og grundig gennemgang af de forskellige lidelser/sygedomme, med gode illustrationer og billeder. Herefter fremlagde Sus (sexolog og sygeplejerske) lidt om hendes arbejdsområde med kvinder (og par), hvor kvinden var udfordret med hudlidelser (fx Lichen Sclerose) eller vulvodyni. Også hun gav god inspiration til, hvordan par kan kan få hjælp til , at arbejde med deres sexualitet og lyst. En meget inspirerende dag .

12.-14. april 2018 deltager jeg på Fysioterapeuternes Fagkongres i Odense. 3 gode dage med opdatering af sidste ny evidens og forhåbentlig masser af inspiration til at tage med hjem.

10. juni 2018 deltager jeg på kurset “klar efter kejsersnit”, med underviser Thomas Månsson (osteopat). Arvæv efter kejsersnit kan give udfordringer for det kvindelige bækken i form af smerter, nedsat bevægelighed, sammenvoksninger, mm. Kurset sigter mod, at jeg som deltager dygtiggøre evnen til at undersøge og behandle arvæv.

1.-6. oktober 2018 skal jeg på studiebesøg i London på UCLH. Her skal jeg følge et helt hold af dygtige behandlere, der arbejder med håndtering af kroniske smerter, og for mit vedkomne, er det selvfølgelig smerter relateret til bækkenet og underlivet.

16.-18. november 2018 deltager jeg på DUGOF modul 4: Sexologikursus